Zebra RS2100

Zvyšte svoji produktivitu s nejmenším podnikovým nositelným snímačem na trhu Zebra RS2100, a zajistěte si tak naprostou volnost při manipulaci s předměty.

Popis

Představujeme nový Zebra RS2100, který je nejmenším nositelným snímačem 1D/2D kódů na trhu. Díky inovativnímu designu zadní části ruky a hmotnosti 31 gramů nabízí novou úroveň pohodlí a obratnosti pracovníků, a eliminuje tak únavu rukou i během nejdelších směn. Jedinečné uchycení ponechává dlaň zcela volnou, což poskytuje naprostou volnost při manipulaci s předměty. Velmi nízký profil umožňuje snadné vychystávání zboží ve stísněných prostorách.

Snímače Zebra RS2100 jsou všestranná zařízení, která jsou vhodná například do skladu na vychystávání zboží, třídění, příjem, doplňování a balení, nebo do výroby na kontrolu kvality, správu majetku, inventarizaci a vyskladňování. Skvěle se hodí i pro maloobchod, pohostinství a logistiku a přepravu. Díky dlouhé výdrži baterie zvládne snímač více než 18 hodin provozu a až 17 000 skenů na jedno nabití.

Mezi jeho klíčové vlastnosti také patří jeho univerzální použití – jedna velikost návleku padne všem. Stačí si vybrat verzi pro pravou či levou ruku. S technologií PRZM Intelligent Imaging je možné rychle zachytit téměř jakýkoliv 1D/2D kód, a to i v případě, že je poškozený, špatně vytištěný nebo znečištěný. Zebra RS2100 je odolný proti pádům, nárazům a polití, testován na pády z výšky až 1,8 metru na beton. Nemusíte se bát ani kompatibility s vašimi stávajícími zařízeními – Zebra RS2100 funguje s mobilními terminály Zebra, tablety a chytrými telefony Apple a Android, a dokonce i s osobními počítači.

Snímače Zebra RS2100 spárujete s jakýmkoli zařízením podporujícím NFC rychlým klepnutím. Noví uživatelé jsou připraveni k práci se skenerem během pár vteřin, aniž by museli kontaktovat
podporu. Pokud nemáte hostitele s podporou NFC, můžete RS2100 připojit k počítači, tabletu nebo chytrému telefonu přes Bluetooth, a to s pomocí nástroje Zebra Scan-to-Connect. Jednoduše otevřete tento nástroj na mobilním zařízení a naskenujte párovací čárový kód, který se zobrazí na obrazovce.

Základní specifikace

  • Nositelný skener Bluetooth pro 1D/2D čárové kódy
  • Skenovací modul SE4770 – 1D/2D všesměrový snímač
  • Rozměry: 52 mm D x 35,5 mm Š x 14,6 mm V
  • Hmotnost: 31 g
  • Integrovaná lithium-iontová baterie s kapacitou 480 mAh
  • Odolnost: certifikace IP54; vůči pádu z výšky 1,8 m na beton
  • Snímá čárové kódy s dosahem od 2,8 cm do 91,7 cm (dle typu a velikosti kódu)
  • K dispozici je pět variant vyměnitelného příslušenství pro nošení
  • Vhodný do prostředí s provozními teplotami od 0 °C do 50 °C
  • Volitelná zpětná vazba uživateli: LED diody, zvukový signál, haptické vibrace

Další informace

Výrobce

Zebra

Datasheet

Zebra RS2100 – Datasheet – EN

Zebra RS2100 – Datasheet – CZ