Honeywell MP Compact 4

Kompaktní mobilní tiskárna etiket Honeywell MP Compact 4 se díky své malé velikosti hodí všude, kde není dostatek místa. Je navržena s integrovaným DC připojením pro snadnou montáž na jakýkoli mobilní nebo vysokozdvižný vozík s možností upevnění v jakékoliv pozici, a to i vzhůru nohama.

Kategorie:

Popis

Tiskárny Honeywell MP Compact 4 jsou vyráběny podle nejvyšších standardů a mají tlakově litý rám a celokovový kryt pro spolehlivou ochranu, díky které jsou tiskárny ideální do náročných průmyslových prostředí. Zároveň jsou ale dostatečně tiché a malé na to, aby fungovaly i v kancelářích nebo nemocnicích.

Na prostorově omezených pracovních plochách zabírají tiskárny MP Compact od výrobce Honeywell málo místa a lze je pohodlně namontovat na stěny, výrobní linky a mobilní vozíky. Speciální „mobilní“ verze MP Compact lze také nainstalovat přímo na vysokozdvižné vozíky, což podstatně zvyšuje efektivitu práce, snižuje chybovost a urychluje pracovní postupy.

Tiskárny Honeywell MP Compact 4 lze používat téměř v jakékoli orientaci, včetně obrácené. Snadno se ovládají a k odebrání médií Vám stačí jedna ruka. Zvládnou tolik jako velké průmyslové tiskárny, a přitom potřebují jen zlomek prostoru.

Volitelná bezdrátová síť LAN 802.11 a/b/g/n usnadňuje připojení k sítím a používání mobilních tiskových operací.
Rozlišení tiskové hlavy je 200 nebo 300 dpi, maximální šíře tisku 104 mm a maximální rychlost tisku 125 mm za sekundu. Tiskárna MP Compact 4 disponuje technologií termotisku a její provozní teplota je od 5 °C do 40 °C.

Další informace

Výrobce

Honeywell

DATASHEET

Honywell MP Compact – Datasheet – EN