Honeywell PD43/PD43c

Tiskárny Honeywell PD43/PD43c jsou navrženy, aby poskytovaly výkonný tisk s co nejmenší stopou. Zajišťují spolehlivost tisku na komerční úrovni. Mají jednoduché a intuitivní uživatelské rozhraní a proslulé funkce Smart Printing.

Popis

Průmyslová tiskárna etiket střední třídy Honeywell PD43/PD43c má nejnovější tiskové inovace v jednom cenově dostupném a kompaktním balíčku. Hodí se do stísněných prostor, na pracovní desky a lze ji umístit do výsuvných skříní. Celokovový podvozek, tiskový mechanismus z hliníkové slitiny a pohodlné nahrazení válečku minimalizuje prostoje a údržbu. Široké škála dvířek umožňuje tiskárnám Honeywell PD43/PD43c podporovat řadu médií. Lze ji škálovat podle měnících se potřeb, její rychlost tisku dosahuje až 200 mm/s.

Díky těmto tiskárnám je průmyslový tisk jednodušší než dříve. Barevný grafický displej dělá změny v nastavení tiskárny nenáročným úkolem a konfigurace funguje bez potřeby připojení k hostitelskému počítači. Díky chytrým funkcím můžete spustit aplikace přímo v tiskárně, což eliminuje nutnost připojení k počítači na minimum. Díky rozsáhlé podpoře příkazových jazyků lze na sérii PD přejít i z tiskáren jiných značek.

Další informace

Výrobce

Honeywell

Datasheet

Datasheet – EN