PROGLOVE

PŘETVOŘENÍ SKENOVÁNÍ PRO CHYTŘEJŠÍ PRÁCI

Světová jednička v oblasti chytrých rukavic pro průmysl 4.0

Firmy využívající ProGlove

Logo-SEAT.min_
Logo-BOSCH.min_
Logo-REICHHART.min_
Logo-FESTO.min_
Logo-AUDI.min_
Logo-MAHLE.min_

Skenery ProGlove umožňují aby hrál pracovník ústřední roli v průmyslu 4.0 a digitální transformaci.

Ve spolupráci s ProGlove nabízí T-Trading průmyslové nositelné zařízení, které je jedním z nejlehčích, nejmenších a nejodolnějších čteček čárových kódů na světě. Tyto snímače připojují pracovníky k informacím, které využívají v rámci IIoT.

Chytřejší pracovní síla se sérií MARK a LEO

LEO

Bezdrátový snímač Proglove LEO je jedním z nejlehčích snímačů 1D/2D kódů na trhu – váží pouhých 35 gramů. Využívá připojení Bluetooth Low Energy (BLE), baterie vydrží až 4000 skenů a je plně nabitý už za 1 hodinu. Čtecí vzdálenost pro tento snímač je 10 – 70 cm. LEO přináší efektivitu nositelného skenování a špičkovou ergonomii do Vašich rychle se měnících skladových prostředí. Návratnost investice již za skvělých 25 dní.

MARK Basic

Bezdrátový snímač 1D a 2D kódů Proglove MARK Basic využívá připojení Bluetooth Low Energy (BLE), baterie vydrží až 8000 skenů a na plné nabití potřebuje jen 2 hodiny. Nabízí čtecí vzdálenosti ve variantách Standard range (10 – 90 cm), Multi range (10 – 250 cm) a po omezenou dobu ještě i Mid range (30 – 150 cm). Pro komfortní nošení váží snímač pouze 40 g. Díky své vysoké efektivitě je MARK Basic ideálním vstupem do „hands-free“ snímačů.

MARK 2

Bezdrátový snímač Proglove MARK 2 je navržen speciálně pro průmyslové aplikace s vysokou frekvencí skenování dat. Proglove MARK 2 modely mají výdrž baterie až 12000 skenů. Můžete jej připojit i k zařízením jako tablety, chytré hodinky nebo terminály, a to přes Bluetooth Low Energy (BLE) nebo radio (868 MHz). Vyrábí se ve dvou variantách Standard range se čtecí vzdáleností 10-90 cm a Mid range se čtecí vzdáleností 30 – 150 cm.

MARK 3

Bezdrátový snímač Proglove MARK 3  multi range je nejrychlejší, nejlehčí a nejuniverzálnější možností, jak optimalizovat skenovací operace bez použití rukou. Zrychluje procesy i v nejnáročnějších prostředích dodavatelského řetězce. Proglove MARK 3 intuitivně skenuje cokoli od balících štítků v ruce až po vzdálené identifikační značky, a to díky čtecí vzdálenosti 10 cm až 6 m. Výdrž baterie tohoto modelu činí až 12000 skenů na jedno nabití.

MARK Display

Bezdrátové snímače Proglove MARK Display zobrazují všechny důležité informace na matném kontrastním displeji 1,54″ E-Ink. Zachovávají si malou hmotnost a to pouhých 48 gramů. Jsou kompatibilní se všemi 1D a 2D kódy včetně QR a Data Matrixu. Nabízí výdrž až 7500 skenů, čtecí vzdálenost 30 – 150 cm u Mid range a 10 – 90 cm u modelu Standard range. Jednoduše jej připojíte díky Bluetooth Low Energy (BLE).

Efektivita & Ergonomie

Předefinování efektivity pro

VĚTŠÍ ÚSPORU NÁKLADŮ

Přetvoření ergonomie pro

ÚŽASNÝ ZÁŽITEK Z PRÁCE

Proč ProGlove?

Důvody proč naši zákazníci

milují ProGlove

efektivita & ergonomie

LIDÉ ROZHODUJÍCÍ O PROCESECH
Proč kupují ProGlove?

Kvůli nově objeveným možnostem efektivnosti a úspory, které přinášíme jejich podnikání.

BEZPRECEDENTNÍ ROI

Návratnost investice během 30 dní

VĚTŠÍ RYCHLOST

Úspora 4 sekundy za skenování

LEPŠÍ PREVENCE CHYBOVOSTI

Až o 33% méně chyb

NEJVYŠŠÍ KVALITA

Vytvořeno v Německu - až o 20% méně poruch

PRACOVNÍCI

Proč používají ProGlove?

Protože můžou pracovat s volnýma rukama, rychle a bez rušení.

HANDS-FREE OPERACE

S volnýma rukama zvládnete více věcí naráz

NEPŘERUŠOVANÁ PRÁCE

Žádné hledání, zachytávání nebo rušení

INFORMACE KDYŽ JE POTŘEBUJETE

Aktivní informace v okamžicích rozhodování

LEHČÍ A BEZ STRESU

Zvedejte méně a pracujte bezpečněji

Zaujala Vás zařízení Proglove? Zanechte nám kontakt a my Vám rádi řekneme více.